Poste de Mata Estació de Servei

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei

Amb l’arribada de l’hivern, és essencial prestar una atenció especial al manteniment del cotxe de combustió per garantir un rendiment òptim en condicions climàtiques més exigents.

A la nostra benzinera, ens preocupem per la teva seguretat i comoditat, per la qual cosa hem preparat alguns consells pràctics per a mantenir el teu vehicle en les millors condicions durant els mesos més freds.

1. Control del nivell d’oli: La importància de la lubricació

Durant l’hivern, l’oli de motor juga un paper crucial en la lubricació de les peces del motor. Assegureu-vos que el nivell d’oli estigui al punt adequat i opta per un oli més viscós si cal, ja que això ajudarà a mantenir el motor en bon estat fins i tot en temperatures més baixes.

2. Revisa el sistema de refrigeració: Anticongelant i radiador

El anticongelant és essencial per prevenir la congelació del líquid refrigerant al radiador. Verifica que la proporció d’aigua i anticongelant sigui correcta i que el sistema de refrigeració estigui en bon estat.

Un radiador obstruït pot afectar el rendiment del motor, així que assegureu-vos que estigui net i sense fuites.

3. Pneumàtics adequats per a l’hivern: Agafeu i seguretat
Els pneumàtics són el teu principal punt de contacte amb la carretera, per la qual cosa és vital garantir una bona subjecció, especialment en condicions hivernals.

 

Considera la possibilitat de canviar pneumàtics d’hivern, que ofereixen un millor rendiment en carreteres fredes i nevades. Verifica la pressió regularment i assegura’t que estiguin en bon estat.

4. Càrrega de la Bateria: Evita problemes d’arrencada
Les baixes temperatures poden afectar la capacitat de la bateria d’arrencada. Abans que les temperatures baixin massa, verifiqueu el estat de la vostra bateria i carrega si cal. Considera també portar cables d’arrencada al maleter per si de cas.

5. Sistema d’escapament i catalitzador: Inspecció i manteniment
El sistema d’escapament és fonamental per a l’eficiència del motor. Inspecciona regularment per detectar possibles fugides o danys.

A més, assegura’t que el catalitzador estigui en bon estat, ja que juga un paper crucial en la reducció d’emissions contaminants.

6. Netejaparabrises i nivell de líquid netejaparabrises: Visibilitat clara
La visibilitat és clau durant l’hivern, i els eixugaparabrises tenen un paper vital. Verifica que estiguin en bon estat i reemplaça’ls si cal. A més, assegura’t que el líquid eixugaparabrises estigui ple i sigui un anticongelant adequat per evitar que es congeli.

7. Combustible de qualitat: Rendiment òptim
A la nostra benzinera, ens esforcem per oferir combustibles de la més alta qualitat. Un combustible net i de qualitat garanteix un rendiment òptim del motor, així que assegura’t d’omplir el dipòsit amb regularitat i tria combustibles de confiança.

A la nostra benzinera, estem compromesos amb la vostra seguretat i comoditat. Seguint aquests consells de manteniment, et pots assegurar que el teu cotxe de combustió estigui llest per enfrontar les condicions hivernals.

Visita’ns per obtenir combustible de qualitat i experimenta un viatge segur i sense problemes durant tota la temporada!