Poste de Mata Estació de Servei

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12

Serveis

Gasoil a domicili

Servei de lliurament de Gasoil a domicili al Pla de l’Estany i Gironès. Microfiiltrat i sempre amb la màxima qualitat en gasoil de calefacció al millor preu.

24h/7 dies a la semana

Gasolinera 24 hores a Banyoles. Carburants amb qualitat al millor preu.

Autorentat

Renta el cotxe a qualsevol dels boxs de rentat a pressió és una tasca fàcil i ràpida per tenir el teu cotxe impecable.Rentat manual a pressió i aspiradors.

Més serveis

A Poste de Mata disposem d'una gran varietat de productes de primeres marques i de màxima qualitat, per oferir-te el millor servei gràcies als nostres professionals a la botiga.

A la teva disposició les 24h, els 365 dies

A Poste de Mata, disposem d’una gran varietat de productes de primeres marques i de màxima qualitat, per oferir-te el millor servei gràcies als nostres professionals a la botiga.Botiga amb horari de 6am a 22pm amb venda de queviures, kiosk , regals etc. A Poste de Mata disposem d’una gran varietat de productes de primeres marques i de màxima qualitat, per oferir-te el millor servei gràcies als nostres professionals a la botiga.

Botiga 24h

soft drinks in bottles background

Alimentació variada (galetes, productes de primera necessitat, productes sense gluten, pizzes, cremes de verdures, embotits variats….etc.

Espresso machine brewing a coffee. Coffee poured into a cup in a coffee shop, espresso pouring from the coffee machine.

Una parada a fer benzina i aprofitar per fer un cafè, prendre un refresc, un snack …al RacoDelBar del Poste de Mata

Fresh and tasty sandwich over white background

A la nostra botiga trobaràs pa acabat de fer, refrescos (amb i sense gas), llaminadures i comptem amb revistes i diaris al nostre quiosc.

Frozen water. Ice cubes on the table

Venda de glaçons i productes congelats a la nosta botiga.

Ponts de rentat i Autorentat

Rentar el cotxe a qualsevol dels boxs de rentat a pressió de les Estacions de servei és una tasca fàcil i ràpida per tenir el teu cotxe impecable.Els nostres rentats automàtics fan de la vostra visita una experiència ràpida i sense complicacions per a vostè. Utilitzem productes d’alta qualitat, complint els estàndards més exigents en matèria mediambiental.
  • Rentat a pressió: també pots rentar el teu vehicle tu mateix amb aigua i sabó a pressió de forma ràpida i senzilla, finalitzant amb l’abrillantador per a un efecte wow!
  • Aspiradors: troba a les nostres estacions de servei potents aspiradors professionals d’extracció que faciliten la neteja de l’interior del cotxe.
  • Punts d’aire per inflar les rodes i aigua per el vehicle

Poste de Mata Estació de Servei

L’estació de servei 24 hores  compta amb els millors combustibles benzina i dièsel per a la cura del teu vehicle. A més pots adquirir un refresc o aperitiu a la seva magnífica botiga per seguir amb el teu trajecte o gaudir-lo a casa teva.

Productes per el subministrament de carburant:

  • Sense plom 95
  • Sense plom 98
  • Gas A  (Diesel)
  • Gas A plus ( Diesel Plus)
  • Gas B Agrícola
  • Ad Blue- per cotxe i camió

Ubicació

Postedemata

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles , Girona
17820 BANYOLES
Girona
Espanya

Telèfon: 97 257 12 12

 

Enllacos d' interés

Informació

Segueix-nos

Segueix-nos a les xarxes socials! A Poste de Mata, volem estar molt a prop teu.

Copyright 2022– Poste de Mata. Tots els drets reservats.