Poste de Mata Estació de Servei

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei

 

El cotxe és una eina imprescindible per les diferents tasques que permet fer. I a Catalunya, els automobilistes donen gran importància al manteniment del vehicle.

A Poste de Mata, t’oferim una gran varietat de serveis de rentat interior i exterior de cotxes perquè escullis el que s’adapti millor al teu pressupost ia les necessitats del teu vehicle, emprant sempre productes de màxima qualitat i amb els preus més econòmics. El teu rentat de cotxes a Banyoles

Aquí teniu 5 raons per les quals hauríeu d’utilitzar un rentat de cotxes de benzinera:

  1. Són convenients

Els autorentats de vehicles es troben en llocs convenients, de manera que podeu rentar el cotxe mentre rebeu benzina. Això us estalvia temps i esforç perquè no heu de conduir a un lloc diferent per rentar el cotxe.

  1. Són assequibles

Els rentadors de gasolineres són molt més barats que els rentadors professionals. Això és perquè no ofereixen tants serveis i consumeixen menys aigua. Per tant, si voleu estalviar diners, un rentat de cotxes de benzinera és una bona opció.

  1. Ofereixen una varietat de serveis

Tot i que els rentadors de benzineres són més barats que els rentadors professionals, encara ofereixen una varietat de serveis que faran que el vostre cotxe tingui el millor aspecte. Per exemple, la majoria dels rentadors de gasolineres ofereixen un servei de neteja interior que netejarà la tapisseria i els vidres.

  1. Utilitzen menys aigua

Quan rentes el cotxe a casa, fas servir molta aigua perquè has de rentar el cotxe amb mànega i després rentar-lo amb aigua i sabó. Tanmateix, els rentadors de gasolineres fan servir menys aigua perquè reciclen l’aigua que utilitzen per rentar els cotxes. Això ajuda a estalviar aigua i és millor per al medi ambient.

  1. Són ràpids

Els autorentats són molt més ràpids que rentar el cotxe a casa perquè tenen mànegues i assecadors de gran potència que eliminen ràpidament tota l’aigua del cotxe. Per tant, si teniu pressa, un rentat de cotxes de benzinera és la millor opció.

 

Postedemata

C/de Mata, 153 -C-150 17820 Banyoles , Girona
17820 BANYOLES
Girona
Espanya

Telèfon: 97 257 12 12

WhatsApp: 686 194 967

Serveis

Segueix-nos

Segueix-nos a les xarxes socials! A Postedemata, volem estar molt a prop teu.