Poste de Mata Estació de Servei

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei

T’has equivocat de combustible en proveir a la teva benzinera?

No et preocupis, és un error comú que pot passar a qualsevol. De vegades la pressa, la distracció o la manca d’atenció poden jugar una mala passada, però l’important és saber què cal fer després per solucionar-ho.

En primer lloc, el més important és no arrencar el cotxe si t’has adonat de l’error abans de fer-ho. Si ja ho has fet, per al motor immediatament. Si no ho has arrencat, no ho facis.

És essencial que el combustible equivocat no arribi al motor, ja que pot causar danys greus i costosos. En segon lloc, contacta immediatament amb el personal de la benzinera per informar-los de l’error.

Ells podran aconsellar-te sobre com procedir i oferir-te assistència si cal. A més, us indicaran si és possible que el combustible sigui drenat del vostre vehicle per evitar qualsevol dany.

Si el combustible equivocat ha estat introduït al tanc del cotxe, el més probable és que necessitis una neteja professional. Els tècnics de la teva benzinera poden realitzar aquest procés per a tu, encara que és probable que hagis de pagar per això.

En alguns casos, l’assegurança del cotxe pot cobrir els costos, així que és recomanable que hi consultis. És important tenir en compte que el cost d’una neteja de combustible pot variar depenent del vehicle i la quantitat de combustible que cal eliminar.

En general, com més aviat t’adonis de l’error, menor serà el cost. En resum, si t’has equivocat de combustible en proveir a la teva benzinera, el més important és no arrencar el cotxe i contactar immediatament amb el personal de la benzinera perquè t’aconsellin sobre com procedir. Si cal, hauràs de pagar per una neteja professional del combustible per evitar danys al motor del teu vehicle. Recordeu que la prevenció és la millor manera d’evitar aquest error, així que sempre presta atenció al combustible que estàs utilitzant.

Postedemata

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles , Girona
17820 BANYOLES
Girona
 

Telèfon: 97 257 12 12

WhatsApp: 686 194 967

Serveis

Segueix-nos

Segueix-nos a les xarxes socials! A Postedemata, volem estar molt a prop teu.