Poste de Mata Estació de Servei

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei

Descobreix els serveis addicionals de la nostra benzinera 24h!

A la nostra benzinera, ens esforcem per oferir més que simplement combustible per al teu vehicle. Oferim serveis addicionals que poden fer que la vostra visita a la nostra estació sigui més agradable i convenient. Des d’un kiosk d’ampli horari al Pla de l’Estany, venda de gel a la nostra botiga i pa fresc diari, tenim tot allò que necessites per fer la teva vida més fàcil!

Servei 24h per a particulars

En primer lloc, volem destacar el nostre servei 24 hores per a particulars. Sabem que de vegades pot ser difícil trobar una benzinera oberta quan més ho necessites, i per això oferim el nostre servei les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Ja sigui que necessitis proveir en un viatge nocturn o simplement no tinguis temps durant el dia, som aquí per ajudar-te!

Kiosko d’ampli horari al Pla de l’Estany

A més del nostre servei de benzina 24 hores, també oferim un quiosc d’ampli horari al Pla de l’Estany. Aquí trobaràs tot el que necessites pel teu viatge o simplement pel teu dia a dia. Des de begudes i aperitius fins a productes d’higiene personal i articles per a la llar, en tenim de tot! I amb el nostre horari estès, sempre trobaràs allò que necessites, quan ho necessites.

Venda de gel a la nostra botiga

Un altre servei que oferim a la nostra benzinera és la venda de gel a la nostra botiga. Ja sigui que necessitis refredar les teves begudes per a un pícnic al parc o per mantenir frescos els teus mariscs, tenim la quantitat de gel que necessites! I el millor de tot, és que no necessites desviar-te del teu camí per comprar-lo.

Venda de pa diari

Per últim, però no menys important, oferim pa fresc diari. A la nostra botiga, trobaràs una àmplia varietat de pans frescos que s’enfornen diàriament. Des de pa blanc i de blat fins a pans especials i sense gluten, tenim alguna cosa per a tothom! I si necessites alguna cosa per untar al teu pa, també oferim mantega, melmelada i altres condiments.

En resum, a la nostra benzinera no només t’oferim combustible de qualitat, sinó també serveis addicionals que poden fer que la teva vida sigui més fàcil i còmoda. Des del nostre servei 24 hores per a particulars, quiosc d’ampli horari al Pla de l’Estany, venda de gel a la nostra botiga i pa fresc diari, som aquí per ajudar-te en tot allò que necessitis! Vine a visitar-nos i descobreix tot allò que tenim per oferir.

Postedemata

C/de Mata, 146 17820 Banyoles , Girona
17820 BANYOLES
Girona
Espanya

Telèfon: 97 257 12 12

WhatsApp: 686 194 967

Serveis

Segueix-nos

Segueix-nos a les xarxes socials! A Postedemata, volem estar molt a prop teu.