Poste de Mata Estació de Servei

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei

Si ets una empresa que depèn de vehicles de transport, maquinària pesant o generadors d’energia, saps que el combustible és un dels elements més importants per mantenir les operacions en marxa. En aquest sentit, és important comptar amb una benzinera 24 que t’ofereixi servei de distribució de gasoil a domicilial Plà de l’Estany, perquè puguis abastir-te de combustible de manera ràpida i convenient.

Què és una benzinera 24?

Una benzinera 24 és una estació de servei que està oberta les 24 hores del dia, els 7 dies de la setmana. Aquest tipus d’estació de servei és molt convenient per a empreses que operen en horaris no convencionals o que tenen operacions contínues.

Servei de distribució de gasoil a domicili

A més d’oferir combustible a la seva estació de servei, la nostra benzinera 24 pot oferir servei de distribució de gasoil a domicili. Aquest servei us permet rebre el combustible directament a la vostra empresa, sense haver de desplaçar-vos a l’estació de servei. És una solució convenient per a empreses que tenen flotes de vehicles o maquinària pesada que necessiten proveir combustible regularment.

Quins són els beneficis de fer servir el servei de distribució de gasoil a domicili al Plà de L’Estany?

Estalvi de temps: Com que no t’has de desplaçar a la benzinera, pots estalviar temps en la tasca de proveir combustible.
Estalvi de costos: El servei de distribució de gasoil a domicili us permet estalviar costos de transport i, en alguns casos, ofereixen descomptes per volum.
Conveniència: Pots programar el subministrament de combustible en funció de les teves necessitats i horaris de treball, cosa que et permet mantenir les teves operacions sense interrupcions.
Més seguretat: En comptar amb una empresa de confiança per subministrar el combustible, reduïxes els riscos d’accidents i el maneig de líquids inflamables.


Què heu de tenir en compte abans de contractar un servei de distribució de gasoil a domicili al Plà de l’Estany?

Tant si sou una empresa, com un particular, i necessites gasoil a domicili al Plà de l’ Estany, de manera freqüent per mantenir les operacions en marxa, el servei de distribució de gasoil a domicili de Poste de Mata, és una opció convenient i segura.

Postedemata

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles , Girona
17820 BANYOLES
Girona
 

Telèfon: 97 257 12 12

WhatsApp: 686 194 967

Serveis

Segueix-nos

Segueix-nos a les xarxes socials! A Postedemata, volem estar molt a prop teu.