Poste de Mata Estació de Servei

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei

Servei de distribució de Gasoil a domicili a Girona

 

Abastament de combustible fiable al lloc de treball i tecnologia innovadora de gestió del combustible.

PostedeMata, servei de lliurament de Gasoil a domicili a Girona, asubministra combustible directament al seu domicili, lloc de treball o flota de camions, perquè la seva llar o empresa es mantingui proveïda de combustible i a temps. Subministrem combustible de primera qualitat les 24 hores del dia, seguint els estàndards de seguretat més alts del nostre equip d’experts.

A més, facilitem el seguiment de la gestió i l’inventari de combustible amb la nostra innovadora tecnologia de gestió de combustible basada en el núvol, perquè tingui un control total sobre el consum de combustible i el subministrament de gasoil. Amb el combustible i la tecnologia de Diesel Direct, estalviarà diners i un temps valuós, a cada obra o projecte que requereixi molt combustible.

Lliurament porta a porta a Girona

Distribució de gasoil

Ens sentim honrats de comptar amb una àmplia base de clients durant més de 10 anys que ens han donat la seva confiança.

Gasoil per a subministrament de gas, instal·lacions agrícoles, granges, generadors, hospitals, esports nàutics. Dosificadors, Bombes, Dipòsits i servei de calderes, Tambè disposem d’assessorament per a grans instal·lacions.

 

Serveis de distribució de combustible n’ hi han molts, però sens dubte la diferència, la marca tant la qualitat del producte com la rapidesa del servei i la professionalitat i dedicació del nostre personal compartint, són responsables de la nostra empresa i vinculats a la nostra empresa, per la qual cosa el nostre servei és diferent a qualsevol que tingueu anteriorment. demanat.

 

Els productes que ofereix PostedeMata, servei de lliurament de Gasoil a domicili a Giron, són de la màxima qualitat i els nostres sistemes de control dels mateixos, són els més avançats tecnològicament, per la seguretat ambiental i la seguretat durant l’emmagatzematge i transport dels nostres productes, ens preocupem tant com el servei a la consumidor final del producte.

Si us plau, poseu-vos en contacte per consultar els nostres preus, us informarem sense compromís, ja sigui per correu electrònic directament al telèfon 972 57 12 12.

Recordeu que la qualitat és el nostre compromís amb vosaltres.

 

 

Postedemata

C/de Mata, 153 -C-150 17820 Banyoles , Girona
17820 BANYOLES
Girona
Espanya

Telèfon: 97 257 12 12

WhatsApp: 686 194 967

Serveis

Segueix-nos

Segueix-nos a les xarxes socials! A Postedemata, volem estar molt a prop teu.