Poste de Mata Estació de Servei

C/de Mata, 146, 17820 Banyoles
972 57 12 12
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei
Slide Background
Poste de Mata Estació de Servei

Netejar l’exterior dels nostres cotxes pot ser per a alguns una tasca tediosa, però és important mantenir una neteja regular; en aquest article t’expliquem per què.

A més, troba tips i consells per rentar el teu cotxe de la forma correcta. 

A més que podràs gaudir d’un acte impecable i ben presentat, el rentat del teu acte és necessari per eliminar tots els elements que puguin danyar la pintura. Un exemple d’això són els insectes que s’enganxen i també les deixalles dels ocells que si no els netes aviat, podrien generar estralls a la pintura en un temps més, això a causa dels àcids naturals que es troben dins dels seus components.  Netejar el teu cotxe a mà té la seva ciència, per això et deixem aquesta recopilació amb consells perquè ho facis de la manera més fàcil i intel·ligent.

1.Renta el teu cotxe a l’ombra

Per què és millor que rentis el teu cotxe a l’ombra i en dies no tan calorosos? Principalment perquè no volem que els productes de neteja s’assequin ràpid ja que solen deixar rastres i taques. Millor tria un lloc on no li arribi sol i fes-ho a la tarda, quan la calor hagi baixat.

2.Compra un sabó especial per al teu cotxe

Alguns usen detergent líquid, del mateix que utilitzen per rentar els plats, de vegades per tradició i perquè produeixen farta escuma, però aquest és un error comú. Serà clau que inverteixis en un sabó o xampú especial per al teu cotxe ja que aquest tindrà els components ideals per cuidar la pintura i treure la brutícia sense danys. A més, els trobes des de preus molt mòdics, a supermercats i botigues especialitzades.

3.Sempre convé començar per la part superior

Pot semblar obvi, però de vegades l’ansietat per treure les taques més visibles ens guanya. L’ideal serà sempre que comencis esbandint des del sostre cap avall, perquè la mori caigui.

4.Dues galledes amb aigua

Et recomanem també que tinguis no només una galleda, sinó dues galledes amb aigua a mà. Al primer podràs afegir la mida de sabó, per generar escuma i al segon, esbandiràs el drap brut que utilitzis. D’aquesta manera, la teva galleda amb escuma i sabó estarà net i així no repartiràs la brutícia a la resta.

5.Draps ordenats i ben elegits

Un altre ítem súper important té a veure amb els draps que facis servir. Potser et vegis temptat a utilitzar tovallola de paper o draps de cotó, però el que recomana els experts són els draps de microfibra d’alta qualitat. Recordeu no barrejar-los ja que cadascú ha de tenir un ús particular; utilitza un per assecar, un altre per aplicar sabó i per últim, un altre per encerar.

6.Una capa de cera? Sí, si us plau.

Potser et sembli un pas massa avançat i sofisticat, però la cera a més de deixar aquesta brillantor increïble al teu cotxe, ajuda a protegir la pintura dels raigs del sol, també de la pluja i brutícia. Recorda que aquest és el pas final de la neteja del teu cotxe. A continuació et compartim un vídeo tutorial perquè t’atreveixis a aplicar cera al teu cotxe.

7.Si no fas servir el teu cotxe, guarda’l tapat

Com pots veure, rentar el cotxe és tot un art que pren el seu temps. Pel mateix, si el teu acte ja està impecable i no l’usaràs per estona, el més recomanat serà que el tapis amb alguna lona especial perquè així no quedi exposat a la pols, ni a les marques que deixen els gats. Sí definitivament no tens el temps, ganes, ni els recursos necessaris per a la neteja del teu cotxe i estàs pensant a vendre’l: fes-ho a Postedemata, de forma ràpida i segura.

 

 

Postedemata

C/de Mata, 153 -C-150 17820 Banyoles , Girona
17820 BANYOLES
Girona
Espanya

Telèfon: 97 257 12 12

WhatsApp: 686 194 967

Serveis

Segueix-nos

Segueix-nos a les xarxes socials! A Postedemata, volem estar molt a prop teu.